Παγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα αέρα

Παγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα αέρα

Εύκολη παρασκευή – συνταγή κατεψυγμένων λαχανικών Βρυξελλών σε φριτέζα αέρα! Αντί για μουσκεμένα λαχανάκια Βρυξελλών, μπορείτε να απολαύσετε ψητά λαχανάκια Βρυξελλών χάρη στη φριτέζα σας!

Αυτή η συνταγή για φριτέζα αέρα θα σας δείξει τον καλύτερο τρόπο να τηγανίζετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών στον αέρα στη φριτέζα σας σε περίπου 15 λεπτά μαγειρέματος!


Μπορείτε να τηγανίσετε στον αέρα τα κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σας απλά ή να τα ντύσετε με καρυκεύματα (συνταγή παρακάτω) και να τα τηγανίσετε στον αέρα στην τελειότητα!

Συνταγή για Φριτέζα Παγωμένα Λαχανάκια Βρυξελλών

Συνταγή για Φριτέζα Παγωμένα Λαχανάκια Βρυξελλών

Αναζητάτε έναν γρήγορο τρόπο να μαγειρέψετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σε φριτέζα αέρα; Ακολουθήστε τις οδηγίες και τις μετρήσεις μου για το καλύτερο καρύκευμα παρακάτω για τηγανητά στον αέρα λαχανάκια Βρυξελλών! Πιστέψτε με, αυτά τα πράσινα λαχανάκια έχουν πολύ καλύτερη γεύση τηγανισμένα στον αέρα από τα μουσκεμένα λαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο μικροκυμάτων και πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στο φούρνο!

Το υπέροχο με τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το καρύκευμα που θέλετε να προσθέσετε (ή δεν θέλετε να προσθέσετε), ώστε να έχετε νόστιμα τηγανητά στον αέρα λαχανάκια Βρυξελλών!

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διπλασιάσετε αυτή τη συνταγή, καθώς αυτές είναι εξαιρετικά εθιστικές και θα τις λατρέψουν όλοι!


Αυτή η συνταγή είναι χωρίς γλουτένη, vegan, χορτοφαγική, χωρίς σόγια και χωρίς ξηρούς καρπούς!

Πώς να φτιάξετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα αέρα
Τηγανητά λαχανάκια Βρυξελλών στον αέρα με σκόρδο & πάπρικα

Συστατικά

 • Κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών
 • Λάδι
 • Προαιρετικό καρύκευμα: Αλάτι, σκόρδο σε σκόνη & πάπρικα (ή όποιο καρύκευμα σας αρέσει!)

Μετρήσεις στην κάρτα Συνταγών παρακάτω!

Θέλετε φριτέζα αέρα; Μπορείτε να αγοράσετε αυτό που χρησιμοποιώ στο Amazon!


Μπορείτε επίσης να με παρακολουθήσετε στο YouTube να φτιάχνω κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα και άλλες συνταγές για φριτέζες!

Φριτέζα Παγωμένα Λαχανάκια Βρυξελλών

Πώς να φτιάξετε κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα αέρα

1. Για τραγανά, νόστιμα, απανθρακωμένα λαχανάκια Βρυξελλών (τα αγαπημένα μου!) ξεκινήστε προθερμαίνοντας τη φριτέζα σας στους 400 βαθμούς Φ (ή 200 βαθμούς Κελσίου) για περίπου 3-5 λεπτά ή όποτε τελειώσει η προθέρμανση. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, καθώς οι περισσότερες φριτέζες δεν χρειάζονται προθέρμανση, αλλά αυτό το βήμα βοηθά στην αύξηση της τραγανότητας/απανθρακωμένης γεύσης. Μπορείτε επίσης να προθερμάνετε και να προετοιμάσετε τα κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σας σε 1 λεπτό και να τα προσθέσετε στη φριτέζα αέρα όποτε τελειώσετε, αλείφοντάς τα με λάδι ή/και καρυκεύματα, αν δεν θέλετε να περιμένετε 3-5 λεπτά.

2. Σε ένα μπολ του μίξερ προσθέτουμε τα κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών (μην ξεπαγώσουν) και τα αλείφουμε με λάδι. Ανακατεύουμε να επικαλυφθεί ομοιόμορφα. Αυτό βοηθά να μην κολλήσουν τα λαχανάκια Βρυξελλών μέσα στη φριτέζα.

3. Θέλετε ακατέργαστα ψητά λαχανάκια Βρυξελλών; Παραλείψτε αυτό το βήμα. Σίγουρα όμως προτείνω να προσθέσετε καρύκευμα (αλάτι, σκόρδο σε σκόνη και πάπρικα) και να το ανακατέψετε καλά ώστε το καρύκευμα να είναι ομοιόμορφα επικαλυμμένο.

4. Προσθέστε στο δίσκο της φριτέζας αέρα και τηγανίστε στον αέρα στους 400 βαθμούς Φ (ή 200 βαθμούς C) για περίπου 15-20 λεπτά συνολικά, ανάλογα με τη φριτέζα σας, ανακατεύοντας μέχρι τη μέση (ή μέχρι να γίνει τραγανό). Απλώς κάντε check-in σε αυτά μετά από 15 λεπτά και μαγειρέψτε για λίγο ακόμα, αν χρειαστεί.

Ορισμένες φριτέζες αέρα είναι πιο ισχυρές και μπορούν να μαγειρέψουν γρηγορότερα, επομένως μπορεί να έχετε τα μαγειρεμένα λαχανάκια Βρυξελλών που προτιμάτε σε 15 λεπτά, ενώ βρήκα ότι 20 λεπτά (αναποδογυρισμένα μέχρι τη μέση) για τη φριτέζα μου ήταν τέλεια για να αποκτήσετε επιπλέον απανθρακωμένα, νόστιμα λαχανάκια Βρυξελλών! Είναι καλύτερα να μαγειρέψετε για μικρότερο χρόνο και να κοιτάξετε πρώτα και μετά να προσθέσετε περισσότερο χρόνο σε σχέση με το υπερβολικό ψήσιμο. Και voila! Απολαύστε το αμέσως όσο είναι ακόμα ζεστό!

Παγωμένα λαχανάκια Βρυξελλών στη φριτέζα αέρα
 • 2 φλιτζάνια κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών
 • 1 κ.σ λάδι
 • 1/4 κουτ άλας προαιρετικά ή χρησιμοποιήστε άλλα μπαχαρικά της επιλογής σας
 • 1/2 κουτ σκόνη σκόρδου προαιρετικά ή χρησιμοποιήστε άλλα μπαχαρικά της επιλογής σας
 • 1/2 κουτ άλλο καρύκευμα όπως πάπρικα ή καπνιστή πάπρικα (προαιρετικά)
 • Για τραγανά, νόστιμα, απανθρακωμένα λαχανάκια Βρυξελλών (τα αγαπημένα μου!) ξεκινήστε προθερμαίνοντας τη φριτέζα σας στους 400 βαθμούς Φ (ή 200 βαθμούς Κελσίου) για περίπου 3-5 λεπτά ή όποτε τελειώσει η προθέρμανση. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, καθώς οι περισσότερες φριτέζες δεν χρειάζονται προθέρμανση, αλλά αυτό το βήμα βοηθά στην αύξηση της τραγανότητας/απανθρακωμένης γεύσης. Μπορείτε επίσης να προθερμάνετε και να προετοιμάσετε τα κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών σας σε 1 λεπτό και να τα προσθέσετε στη φριτέζα αέρα όποτε τελειώσετε, αλείφοντάς τα με λάδι ή/και καρυκεύματα, αν δεν θέλετε να περιμένετε 3-5 λεπτά.

 • Σε ένα μπολ του μίξερ προσθέτουμε τα κατεψυγμένα λαχανάκια Βρυξελλών (μην ξεπαγώσουν) και τα αλείφουμε με λάδι. Ανακατεύουμε να επικαλυφθεί ομοιόμορφα. Αυτό βοηθά να μην κολλήσουν τα λαχανάκια Βρυξελλών μέσα στη φριτέζα.

 • Θέλετε ακατέργαστα ψητά λαχανάκια Βρυξελλών; Παραλείψτε αυτό το βήμα. Σίγουρα όμως προτείνω να προσθέσετε καρύκευμα (αλάτι, σκόρδο σε σκόνη και πάπρικα) και να το ανακατέψετε καλά ώστε το καρύκευμα να είναι ομοιόμορφα επικαλυμμένο.

 • Προσθέστε στο δίσκο της φριτέζας αέρα και τηγανίστε στον αέρα στους 400 βαθμούς F (ή 200 βαθμούς C) για περίπου 15-20 λεπτά συνολικά ανάλογα με τη φριτέζα σας, ανακατεύοντας μέχρι τη μέση (ή μέχρι να γίνει τραγανό). Απλώς κάντε check-in σε αυτά μετά από 15 λεπτά και μαγειρέψτε για λίγο ακόμα, αν χρειαστεί. Ορισμένες φριτέζες αέρα είναι πιο ισχυρές και μπορούν να μαγειρέψουν γρηγορότερα, επομένως μπορεί να έχετε τα μαγειρεμένα λαχανάκια Βρυξελλών που προτιμάτε σε 15 λεπτά, ενώ βρήκα ότι 20 λεπτά (αναποδογυρισμένα μέχρι τη μέση) για τη φριτέζα μου ήταν τέλεια για να αποκτήσετε επιπλέον απανθρακωμένα, νόστιμα λαχανάκια Βρυξελλών! Είναι καλύτερα να μαγειρέψετε για μικρότερο χρόνο και να κοιτάξετε πρώτα και μετά να προσθέσετε περισσότερο χρόνο σε σχέση με το υπερβολικό ψήσιμο. Και voila! Απολαύστε το αμέσως όσο είναι ακόμα ζεστό!

Θερμίδες: 102kcal | Υδατάνθρακες: 8σολ | Πρωτεΐνη: 3σολ | Λίπος: 7σολ | Κορεσμένο λίπος: 1σολ | Πολυακόρεστα λιπαρά: 2σολ | Μονοακόρεστα λιπαρά: 4σολ | Ακόρεστα λίπη: 0,03σολ | Νάτριο: 313mg | Κάλιο: 351mg | Ινα: 3σολ | Ζάχαρη: 2σολ | Βιταμίνη Α: 664IU | Βιταμίνη C: 75mg | Ασβέστιο: 38mg | Σίδερο: 1mg

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VEGAN RECIPE INSPO; ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *